یک حکم جالب در مورد حجاب که در تلویزیون رعایت نمیشود:
جمعه 90/7/29 1:0 عصر| نقد انتقاد تلویزیون صدا و سیما شبکه قران حجاب ابرو | نظر
یک حکم جالب در مورد حجاب که در تلویزیون رعایت نمیشود:
میدانستید پوشاندن ابرو(برای زنی که ابروی خود را برداشته است ) از مرد نامحرم واجب است؟ شاید خیلیها نمیدانستند خصوصا بزرگترها و قدیمیترها . اما واقعا این حکم قریب به اتفاق علماست و اگر منصفانه و بی غرض به این حکم نگاه کنیم میبینیم که وقتی که ابرو برداشته میشود چهره واقعا تغییر میکند و ابروی برداشته حکم زینت را دارد. حالا خیلیها این حکم را نمیدانستند و ما امیدواریم در تلویزیون این حکم رعایت شود و در ضمن با الگوسازی این حکم را برای عموم مردم جا بیاندازد.
خصوصا انتظار میرود در در شبکه خوبی مثل شبک قران که الحق برنامه های خوبی را تولید میکند / مجریهای خانم این حکم را بدانند و رعایت کنند. فکر میکنم عادلانه باشد اگر از انها بیشتر از این انتظار داشته باشیم و حتی گله کنیم که چطور شبکه به این خوبی که در راستای اموزش تعالیم اسلام است مانند دیگر شبکه ها عمل کرده و این حکم خدا را رعایت نمیکند چون به حق انتظار داریم در تمام برنامه ها یک ناظر و کارشناس مذهبی برای چک کردن برنامه ها وجود داشته باشد.
موفق و موید باشید
ترویج ناخواسته بی حجابی در تلویزیون
جمعه 90/7/29 12:16 عصر| نقد انتقاد تلویزیون صدا و سیما سایه روشن حجاب بیحجابی تلویزیون | نظر
ترویج ناخواسته بی حجابی در تلویزیون
چند شب پیش سریال " سایه روشن " را گذاشته بود. من خودم به شخصه این سریال را دنبال نمیکنم و اتفاقی قسمتی از ان را دیدم :
" یک خانم داشت توی اطاق توی خانه اش بادستگاه ورزش میکرد( خوبتا اینجایش ایرادی ندارد)یکهو در منزل را زدند و او از روی دستگاه پائین امد و همانطور یکراست رفت در را باز کرد که البته پشت در یک پیرزن و یک مرد جوان تعمیرکار بودند و..."
حالا برای من یک سوال پیش امده که تلویزیون چه چیزی را داشت تلویحا میگفت . اینکه خانومه توی خانه خودش با حجاب کامل داشته ورزش میکرده یا نه / وقتی در زدند همانطور بی حجاب رفته در را باز کرده؟ به نظر شما گوشهای ما مخملی است؟ ؟؟
نقدی بر مجریهای تلویزیون
شنبه 90/7/23 11:18 صبح| نقد انتقاد مجری صدا و سیما تلویزیون لباس برنامه کودک رسانه ملی ب | نظر
مجریهایی با لباسهای تنگ تازگیها مجریهای تلویزیون خیلی جالب شدند ! دیگرکم کم به جای نماد مجری جوانی از یک جامعه اسلامی دارند تبدیل میشوند به مجری جوان!!! مال هرجای دنیا که میخواهد باشد. نگاه سکولار . گاهی دکمه پیراهنشون را باز میگذاردن(مثل یکی دوبار در رادیو 7) / گاهی به خانمهای هم سن و سال خودشون میگوین خواهر گلم!!( بعضی مجریهای مسابقات)/ متاسفانه بیشتر از گاهی ! با مهمانان نامحرم میگویند و میخندند و خیلی راحتند!!! لاس زدن اصلا مد شده! لباس غالب مردها کم کم دارد میشود لباس تنگ و چسبان همان لباسی که در فرهنگ ما مسلمانان زشت است انسان جلوی نامحرمش بپوشد! و وقار و حیای یک مسلمان مانع پوشیدن اینگونه لباسهاست. مشخص شدن برجستگیهای بدن برای مردها هم جالب نیست. زدن ریش هم که برای مردها حرام است در برنامه کودک تقریبا همیشگی شده ( عمو حامد و عمو پورنگ و ...) و در برنامه های عادی سیما اعم از اخبار و ورزشی هم دارد فراگیر میشود. ادای ادمهای ضد قانون و هنجار شکن را در اوردن که خوراک بعضی از برنامه های جوان پسندمان شده( مثلا نیمروز) در میان زنان هم ارایش کردن و استفاده از زیور الات کم کم در تلویزیون عادی شده. این شعار که زیبایی در سادگی و وقار است تبدیل شده به : ارایش و ادا و اطوار!!! گرم گرفتن با نامحرم مطمئنا گناه است.( برنامه +ما یا همان جمع ما ) " قولا لینا " همین نرم با مرد نامحرم صحبت کردن است. تازه چند میلیون جمعیت بیننده هم رویش. مانتوها هم کمکم چسبان و کوتاه شده و به بهانه مدل دار کردن تبدیل به مانتوهایی شده که به علت نوع دوخت خاصشان توجه انسان را به" بعد زنیت" مجری جلب میکند. حال انکه زن مسلمان باید طوری در جامعه ظاهر شود که " بعد انسانیت " او دیده شود( فارغ از جنسیت). نوع راه رفتنها همراه با ادا و اطوار دستها خصوصا توی برنامه های کودک و نوجوان بدجوری توی ذوق میزند!!! القای این مطلب که همه نامحرمها عمو و دایی اند ! توی برنامه کودک خطری جدی برای کودکان ماست! کم کم برخی از مجریهای خانم زیر گلو ( غبغب ) را نمیپوشانند درحالیکه پوشاندن ان واجب است. همه اینها را گفتم تا بگویم " ماجرایی در حال اتفاق است!!" این روند ها عادی نیست . اینها گامهایی است که نشان از مسیر پیش روی صدا و سیما میدهد. این مجری و غیره فقط عوامل اند انها کاری را که بهشان گفته شود میکنند اما دستهایی هست که برنامه هایی برای سکولار کردن تلویزیون ما دارد ! بهوش باشیم!!! ما مسلمانیم و شیوه زندگی ما باید بر پایه اصول اسلامی ما با شد. ما میگوییم مجریهای جوان ما از بدی کار خودشان بیخبرند وگرنه نمیکردند اما مسئولین رده بالای نظارت بر سیما را چه بگوئیم! اقایان دقت کنید ... ما فعلا فکر میکنیم شما نا اگاه هستید و امر به معروف و نهی از منکر میکنیم ولی اگر پایش بکشد و اقا فرمان دهد اماده اجرای بند میم امام هستیم...
غیبت تصویری در سیما!
یکشنبه 90/7/17 11:51 صبح| نقد انتقاد صدا و سیما تلویزیون مسخره کردن غیبت تصویری خنده بازار | نظر
غیبت تصویری در تلویزیون (نقد خنده بازار)
ایام ماه مبارک رمضان است. همه سعی در بازسازی معنوی خود داریم. غیبت و دروغ و تهمت توی این ماهها کمتر به چشم میخوره و بازار توبه و انابه گرم است. در این بین چیزی که انتظار داریم این است که برنامه های سیما هم در همین راستا گام بردارن اما...
تلویزیون را که روشن میکنی یک نفر دارد ادای یک نفر دیگر را در میاورد و الحق و لانصاف هم خوب شبیه طرف گریم شده. سعی میکند مثل همان صحبت کند و اگر احیانا نقصی در چهره و ظاهر یا در نوع صحبت کردنش هست / چیزی از قلم جا نمانده باشد. اسمش را هم گذاشته اند انتقاد توام با خنده از برنامه های سیما! انتقاد از بودجه و نوع برنامه سازی و هدفدار بودن بعضی از برنامه ها نیست ها! بلکه انتقاد از خلقت خدا و صورت ظاهر و احیانا تن صدای طرف است. بعد هم دلیل می اورند که از بعضیهاشون!!! اجازه گرفتیم مسخرشون کردیم! مسخره کردن و غیبت تصویری و رواج ان در بین مردم به اسم برنامه طنز اجتماعی! چشممان روشن. تازه اگر همان به حتی اگر خودشان هم راضی باشند باز نمیشود مسخره کرد و رواج دادن این اعمال گناه دارد. بابا جان درمورد مسخره کردن و غیبت توی قرآن ایه داریم و ان وقت شما...
خبر جدید هم بدهم قرار است سری جدیدش را هم بسازند!
پیوست 1: البته این را هم بگوئیم که ما از همه برنامه بدمان نیامد و بعضی جا ها واقعا نقد بود اما ان جایی که ادای چند نفر را در میاوردید گناه است. وگرنه مثلا نقدی که بر گرفتن پول توسط برنامه اشپزی " بهونه" برای تبلیغ کالاها کرده بودید نقد بجایی بود.
انشا ءالله موفق و موید باشید و دیگر غیبت و مسخره کردن را با نقد اشتباه نگیرید.
انتقاد آیتاللهمصباح از ترویج تفکراتانحرافی از دفاعمقدس در صداوسی
چهارشنبه 90/7/6 10:49 عصر| ایت الله مصباح یزدی تفکرات انحرافی در صدا و سیما دفاع مقدس نقد ت | نظر
آیتالله مصباح یزدی با انتقاد از ترویج برخی تفکرات انحرافی در مورد دفاع مقدس، گفت: هنوز فرهنگ شهادت در فرهنگ ما ضعیف و مظلوم است، فرهنگ جهاد و شهادت با دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود بسیار متفاوت است و اگر این را فهمانده بودیم می دانستیم یک قطره خون "محمد جهان آرا" با خروارها و دریاها خون آرش کمانگیر و امثال او تفاوت دارد.
به گزارش رجانیوز، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، در همایش "ولایتمداری در فرهنگ جهاد و شهادت" که صبح امروز در این مؤسسه برگزار شد، سخنان خود را به نقد نحوه ترویج فرهنگ جهاد و شهادت بهویژه در صداوسیما اختصاص داد
آیتالله مصباح با اشاره به اهمیت فرهنگ جهاد و شهادت گفت: با وجود این فرهنگ جهاد و شهادت در سه دهه اخیر در کشور ما بسیار عزت پیدا کرده است، هنوز از نظر فرهنگی، شهادت و جهاد اسلامی در فرهنگ ما غریب است.
وی در ادامه افزود: بسیاری از خودی ها وقتی درباره دفاع، جهاد و شهادت بحث می کنند، به گونه ای سخن می گویند که در شأن جهاد و شهادت اسلامی نیست.
این مدرس سطح عالی حوزه علمیه قم اظهار داشت: نمونه ای که می گویم مربوط به همین امروز صبح است، امروز صبح وقتی که تلویزیون را باز کردم، مصاحبه ای درباره جهاد و شهادت پخش می شد، مجری و دو کارشناس درباره این موضوع صحبت می کردند.
وی ادامه داد: یکی از میهمانها می گفت مسأله جنگ را تمام شده ندانید، قهرمان های ما منحصر به قهرمان های دفاع مقدس نبودند، قهرمان های ما منحصر به "محمد جهان آرا" نبود، این جوان های ما همه محمد جهان آرا هستند، و نه این ها، بلکه در طول تاریخ این جوان ها بوده اند و اشاره کرد به این که در دو هزار سال پیش هنگامی که حمله دشمن واقع شده، فلان شخص از کشور دفاع کرده است.
بر اساس گزارش رسا، رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: من البته این مطلب را می دانستم ولی امروز داغم تازه شد، هنوز بعد از سی و چند سال از پیروزی انقلاب اسلامی، مسأله جهاد و شهادت در راه خدا را با دفاع از آب و خاک و لانه و آشیانه یکی می دانیم.
وی یادآور شد: برای توجیه این که لازم است دفاع کرد، از همین مفاهیم استفاده می کنیم و می گوییم «لازم است و این ارزش است که انسان از خانه و آشیانه خود دفاع کنیم، این حق جامعه است، جامعه ای که زمینه رشد ما را فراهم کرده است ما نیز باید از آن دفاع کنیم، ما عاشق آب و خاک هستیم و دفاع مقدسی که صورت گرفت دفاع از همین آب و خاک بود و این هم چیز تازه ای نیست، هزاران سال است، ایرانیان از آب و خاک خود دفاع کرده اند.»
آیت الله مصباح یزدی تأکید کرد: آن قدر این مسأله سنگین است که جا دارد انسان دق کند و بمیرد، دفاع از آب و خاک را کلاغ ها و گرگ ها هم دارند، این مسأله منحصر به ایران هم نیست، عراقی ها، روس ها و انگلیسی ها هم از آب و خاک خود دفاع می کنند.
وی تصریح کرد: ارزش این کار همانند ارزش دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود است، البته اگر همین را هم نداشته باشند، از حیوانات هم پست تر هستند، اگر آنقدر بی رمق و بی احساس باشند که از خانه و عرض و ناموس خود دفاع نکنند از خروس هم پست تر هستند.
این استاد سطح عالی حوزه علمیه قم ابراز داشت: اما این ارزشی برای کشور ما نیست و این احساسی است مشترک میان انسان و حیوان، مؤمن و کافر و بین حق و باطل، دفاع از آب و خاک و لانه و آشیانه چیز افتخار آمیزی نیست، بعد از سی سال با آن همه فداکردن گل های کشور در راه دین و اسلام، افرادی در سیمای جمهوری اسلامی می گویند، تنها محمد جهان آرا قهرمان نبود.
این عضو مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: ما هنوز بعد از سی سال نتوانسته ایم ارزش دفاع از دین را برای مردم بیان کنیم، کسی که برای مصاحبه در صدا و سیما دعوت می شود، یک فرد عامی نیست، بلکه یک شخصیت فرهیخته است، اما هنوز فرق محمد جهان آرا و آرش کمانگیر را نمی داند.
وی تأکید کرد: ما در این زمینه خیلی کم کار کرده ایم و هنوز فرهنگ شهادت در فرهنگ ما ضعیف و مظلوم است، فرهنگ جهاد و شهادت با دفاع حیوانات از خانه و کاشانه خود بسیار متفاوت است و اگر این را فهمانده بودیم می دانستیم یک قطره خون محمد جهان آرا با خروارها و دریاها خون آرش کمانگیر و امثال او تفاوت دارد.
آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: این خون ارزش الهی دارد زیرا برای خدا ریخته شده و "ثارالله" است او برای آب و خاک، خون خود را ریخته و ارزش خاک را دارد، کاری که برای خدا انجام گرفته باشد، ارزش خدایی پیدا می کند و کاری که برای چیز دیگری شده باشد، ارزش همان را پیدا می کند.
وی خاطر نشان کرد: چقدر هنوز فرهنگ شهادت در کشور ما مظلوم است که برنامه تلویزیونی در شبکه ملی بعد از سی و چند سال از انقلاب اسلامی در بهار شهادت، که بهار شهادت در طول تاریخ ما است، همه تاریخ ایران را بررسی کنیم یک فصلی در آن پیدا نمی کنیم که مانند فصل دفاع مقدس، شهادت بهار شده باشد، چنین سخنانی گفته می شود.
رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) یادآور شد: هنوز هم در گوشه و کنار کشور جوانان و نوجوانان هستند که درخواست می کنند دعا کنیم شهادت نصیبشان شود، این در سایه فرهنگ اسلامی چنین رشدی پیدا کرده است، اما در جامعه فرهیختگان ما هنوز بعد از چند دهه دفاع مقدس را با اختلافات مرزی بین دو نقطه در چند هزار سال پیش مقایسه می کنند.
وی ادامه داد: هنوز هم در بسیاری از سخنرانی ها و مقالات، دفاع به عنوان دفاع از آب و خاک یاد می شود و افتخار می کنیم که جهان آرای ما فدای آب و خاک شد، این ظلم به شهدا است که قدر آنان را پایین بیاوریم و ارزش خاک برای آنان قائل شویم،حال آن که ارزش آنها الهی و ملکوتی است.
آیت الله مصباح یزدی تأکید کرد: به این بعد از مسأله شهادت باید بیشتر اهمیت داد، این بعد از مسأله شهادت را باید از مظلومیت بیرون آورد تا با ملی گرایی و حس ناسیونالیستی مقایسه نشود.
این عضو مجلس خبرگان رهبری اظهار داشت: متأسفانه این سقوط و انحطاط فکری هنوز در بسیاری از شخصیت های بزرگ کشور ما هم وجود دارد، کسانی که نمی خواهند بپذیرند این بیداری اسلامی، اسلامی است، هنوز هم می گویند ملت های دنیا آزاد شدند و انسان آزاد شد و گرایش های اومانیستی را بر گرایش های الهی ترجیح می دهند.
وی ادامه داد: مفهومی که این افراد از انسان دارند شامل صدام و شمر هم می شود، آیا این انسان ها شرف دارند، انسانی شرف دارد که دارای ایمان و ارتباط با خدا باشد و در مقابل آن،کفر شرف منفی ایجاد می کند، انسانی که کافر و ضد خدا شد، ضد ارزش می شود ولو مغز انیشتین داشته باشد.
آیت الله مصباح یزدی تصریح کرد: شهید که در فرهنگ ما ارزش دارد به دلیل شهادت در راه انسان یا آب و خاک نیست، بلکه به این دلیل است که فدای دین خدا شده و ارزش خدایی پیدا کرده است و این با همه عالم قابل مقایسه نیست.
وی در پایان گفت: ما باید این را بفهمیم و بفهمانیم و ترویج کنیم و اساس فرهنگ خودمان قرار دهیم و به دیگران این خدمت را انجام دهیم که ارزش وجودی خود را بشناسند، این بعد از مسأله شهادت هنوز هم در جامعه ای که جای عزت شهادت است، غریب است.
شایان ذکر است، همایش«ولایت مداری در فرهنگ جهاد و شهادت»، به همت مؤسسه فرهنگی روایت سیره شهدا، صبح امروز در سالن همایش های مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد.
به نقل از رجانیوز